PROJACKET CEKET PANTOLON

Projacket Ceket Pantolon SMY-10018 DETAYLAR

Projacket Ceket Pantolon

Projacket Ceket Pantolon 

Bazı sektörlerde ateşle çalışmak gerekir. Isı değişkenleri için koruyucu kıyafetler ile çalışmak son derece önemlidir. Koruyucu etkisi olan yanmaz ceket ürünleri mükemmel sonuçlar ortaya koyması ile dikkat çeker. Bazı ürünlerdeki ekstra tedbirler sayesinde bu ürünler çok amaçlı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Kumaş malzemeleri ateşe karşı dayanıklı hale getiren bu ürün ve hizmetler sayesinde bu kıyafetler çok daha kaliteli bir hal alır. Kimyasal alt yapı kullanılan sektörlerde ve ateş gibi ısı olan sektörlerde alev almaz ürünlerle oluşturulan koruyucu ekipman kalitesi son derece önemlidir. 

Alev almaz pantolon ve alev almaz elbise ürünleri personellerin kendilerini güvende hissetmesine yardımcı olur. Bunun yanında kişilerin işine konsantre olması bakımından da son derece önemlidir. Bu şekilde insanlar kendilerini işe verdikleri için performansında artış olur. Çalışanların verimliliğinin artması hem müşteriler hem de şirketler açısından son derece önemlidir.  

Yanmaz İş Elbisesi 

Yanmaz ceket tercihlerinde sektör hizmetleri ile çalışma ortamları oldukça önemli bir konudur. Bunun yanında insanların ihtiyacı olan iş kıyafetleri doğru bir şekilde belirlenerek ihtiyaçlar çok daha doğru bir şekilde karşılanabilir. Metal ve ateşle ilgili sektörel çalışmalarda kullanışlı iş kıyafetlerinin tercih edilmesi önemli bir konudur.  

İnsanların işlerine daha kolay bir şekilde konsantre olmaları bakımından ve mevcut risklerin de ortadan kalkması açısından iyi şekilde hazırlanmış yanmaz kıyafetlerin tercih edilmesi gerekir. Yanmaz ve alev almaz özellikleri bulunan bu kıyafetlerin kendilerine özgü yapıları da bulunur. Yanmaz iş elbiseleri sayesinde insanlar çok daha güvenli alanlarda rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürebilirler. Rahat ve fonksiyonel özelliklere sahip olan bu kıyafetler ergonomik özellikleri ile de dikkat çeker. Tüm bu özellikleri ile çalışanları teşvik etme özellikleri bulunur.  

İşletmelerin alev almaz pantolon tercih etmeleri eleman kabiliyetlerinin en üst düzeye çıkmasına yardımcı olacaktır. Doğru bir planlama ile bu kıyafetlerin tercih edilmesi yanık risklerinin ortadan kalkmasına yardımcı olur.  

Alev Almaz Ürün Özellikleri 

Kullanışlı ve kaliteli yapıları ile dikkat çeken alev almaz ürünler uygun fiyatlı olmaları ile de son derece avantajlıdır. Projacket ceket ve pantolon SMY-10018 alev almaz ve antistatik kumaşlardan imal edilir. %100 meta-aramid 3 katlı dikiş iplikleri kullanılır. Bu kıyafetler üzerinde yanması geciktirilmiş fermuarlar ve cırt bantlar bulunur. 

50 mm aramid arka yüzey yanması geciktirilmiş olan yansıtıcı şeritler vardır. Alev almaz özelliğinin yanında antistatik özellikleri de bulunur. %93 meta aramid %5 para aramid, %2 antistatik malzemeden üretilmiştir. Ürün sertifikaları EN 11612 A1 A2 B1 C1 F1, EN 1149-5 IEC61482-1-2 sınıf 1 şeklindedir. 

İş kazaları ve çeşitli mesleki hastalıklar düşünüldüğünde çalışma sırasında tedbir alınması insan sağlığı açısından son derece önemlidir. Sağlıklı ve kullanışlı olan bu ürünler aynı zamanda uygun fiyatlı olmaları ile de dikkat çekerler.