PROJACKET TULUM

Projacket Tulum SMY-10019 DETAYLAR

Projacket Tulum

Projacket Tulum

Projacket tulum, pek çok sektörde olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Alev almaz antistatik kumaştan üretildiği için yangına karşı dirayetlidir. Bu nedenle itfaiye, maden, sanayi ve diğer pek çok farklı sektörde tercih edilir. Özellikle can güvenliğinin yüksek oranda sağlanması gereken alanlarda kullanılır. %100 meta aramid 3 katlı dikiş iplikleri mevcuttur. 50 mm aramid arka yüzey yanmaz yansıtıcı şeritler vardır. Yanması geciktirilmiş fermuarlar da mevcuttur. Ayrıca yanması geciktirilmiş bantlar da vardır.

EN 11612 A1 A2 B1 C1 F1 ve EN 1149 -5 IEC 61482-1 2.sınıf sertifikalarına sahiptir. İş güvenliği uzmanları tarafından çok sık tercih edilir. Genelde tek kullanımlık tulumlar tercih edilmektedir çünkü daha hijyeniktir. En iyi özelliği geri dönüşüm özelliğinin bulunmasıdır. İş sahaları, fabrika, gıda tesisleri, hastaneler ve olay yeri incelemelerde tercih edilmektedir. Antistatik iş tulumu olarak çok sık tercih edilir.

Projacket Tulum Fiyatları

Isıya dayanıklı elbise modelleri arasında yer alan projacket tulum fiyatları markaya ve modele göre farklılık göstermektedir. Ancak Projacket sitesinde uygun fiyatlara projackettulum bulabilirsiniz. Aynı şekilde renk seçimi de yapabilirsiniz. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün istiyorsanız Projacket sitesini tercih etmelisiniz. Böylece uzun yıllar boyu can güvenliğinizi koruyarak işlerinizi kaliteli bir şekilde sürdürebilirsiniz.